Over ons

Blooming in het kort

We bekijken schoonheid op een andere manier.

Bij Schoonheidssalon Blooming staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos en bij de GGD zodat wij kunnen staan voor kwaliteit. Een team van specialistes met jarenlange ervaring staan voor u klaar en voorzien u graag van advies.

Schoonheid op een andere manier. Mooi zijn van binnen én van buiten, dat is de link tussen inner and outer beauty. Graag gaan we samen op zoek om uw schoonheid nog meer tot zijn recht te laten komen.

Ons team

De specialisten van Blooming

Auke Janssen

In onze haastige maatschappij is het heel belangrijk tijd te maken voor onszelf. Een stuk rust en ontspanning creeëren tijdens de behandelingen dat is waar ik graag zorg voor draag. Omdat veel spanningen vaak letterlijk opgeslagen worden in ons lichaam, en het heel mooi kan zijn om ook hier een stukje ontspanning in te vinden, ben ik me gaan richten op diverse (lichaams)massages. Ook de visie van Oolaboo, onze partner in skin en bodycare, sluit hier mooi bij aan. Daarnaast vind ik het elke keer weer een uitdaging om iemands natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te laten komen.

Nicole Nillessen

Als kind zei ik altijd: “ik wil later met mijn handen en met mensen werken”. Ik heb de invulling van deze passie gevonden als schoonheidsspecialiste. Iedere dag weer raak ik geïnspireerd over wat onze huid ons vertelt en leert. Ik geniet ervan om mensen aandacht te geven en ze helpen te ontspannen en even uit de dagelijkse sleur te halen. Mijn nauwkeurigheid, perfectionisme en enthousiasme komen perfect tot zijn recht in mijn specialisaties. Jarenlange ervaring in permanente make-up, elektrische ontharen, pedicure en het verwijderen van huidoneffenheden zorgt ervoor dat er iedere keer weer een tevreden klant de salon verlaat. En daar doe ik het voor!

Chantal Kersten

Na al heel wat jaren werkzaam als schoonheidsspecialiste heb ik nog steeds heel veel plezier in wat ik doe !
Ik vind het boeiend om de ontwikkelingen te volgen op het gebied van huidverbetering in producten en wat dat kan doen met onze huid.
Je lekker voelen in je huid is waar ik me graag op richt, zodat je kunt stralen en zelfverzekerd kunt zijn.

Ik heb me dan ook vooral gespecialiseerd in huidverbetering. Dit kan zijn bij een huid waarbij de eerste ontstekingen ( puistjes ) zichtbaar worden tot anti-aging om zo mooi mogelijk ouder te worden.
Mijn precisie en perfectionisme in dit  combineer ik zeker ook met een stukje ontspanning tijdens een gezichtsbehandeling.

Ik zie je graag in de salon om samen te werken aan een mooie gezonde huid!

Trots laten wij onze

Klanten aan het woord

Super mooie en fijne salon, met hele lieve meiden! Een echte aanrader.

Altijd vriendelijk en heel goede service! Daarnaast ook zeer kundig. Met name de Aqua Bella en massages zijn echte aanraders!

Een aanrader!
Alleen voor de hoofd-massage zou ik al veel vaker een afspraak willen inplannen!

Na meer dan 10 jaar bij deze dames nog steeds super tevreden

Schrijf je in voor de Blooming nieuwsbrief