Over ons
Blooming in het kort

In maart 2014 is Schoonheidssalon La Fontaine voortgezet onder de nieuwe naam: Schoonheidssalon Blooming. Met hetzelfde enthousiasme, maar met een frisse wind door de salons en met mooie nieuwe merken zijn Auke en Nicole verder gegaan.

We kennen elkaar nog van onze opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ook hebben we in het verleden al eerder samengewerkt in een ander schoonheidsinstituut. Fijn dat we nu op deze manier onze kwaliteiten en de passie voor het vak kunnen samenbrengen.

 

AUKE
Janssen
In onze haastige maatschappij is het heel belangrijk tijd te maken voor onszelf. Een stuk rust en ontspanning creeëren tijdens de behandelingen dat is waar ik graag zorg voor draag. Omdat veel spanningen vaak letterlijk opgeslagen worden in ons lichaam, en het heel mooi kan zijn om ook hier een stukje ontspanning in te vinden, ben ik me gaan richten op diverse (lichaams)massages. Ook de visie van Oolaboo, onze partner in skin en bodycare, sluit hier mooi bij aan. Daarnaast vind ik het elke keer weer een uitdaging om iemands natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te laten komen.
LAURA
Vissers
In de loop van de jaren is mijn passie voor schoonheid gegroeid. Na de opleiding heb ik mij extra mogen specialiseren in make-up, acne, shiatsu en pedicure. Met grote zorg, aandacht en nauwkeurigheid beoefen ik mijn vak voor u en uw huid. De wensen van de klant staan bij mij centraal en ik geef een gepaste behandeling aan iedere klant. Ik vind het heel belangrijk dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt bij mij. Zo gaat de klant iedere keer met een tevreden gevoel de deur uit. Dit is mijn doel en hier haal ik mijn voldoening uit!
NICOLE
Nillessen
Als kind zei ik altijd: “ik wil later met mijn handen en met mensen werken”. Ik heb de invulling van deze passie gevonden als schoonheidsspecialiste. Iedere dag weer raak ik geïnspireerd over wat onze huid ons vertelt en leert. Ik geniet ervan om mensen aandacht te geven en ze helpen te ontspannen en even uit de dagelijkse sleur te halen. Mijn nauwkeurigheid, perfectionisme en enthousiasme komen perfect tot zijn recht in mijn specialisaties. Jarenlange ervaring in permanente make-up, elektrische ontharen, pedicure en het verwijderen van huidoneffenheden zorgt ervoor dat er iedere keer weer een tevreden klant de salon verlaat. En daar doe ik het voor!

Ontvang onze nieuwsbrief:

Of volg ons op Facebook:

zo blijft u op de hoogte
van nieuws, acties en
aanbiedingen

Volg ons op Facebook