Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Ons team

De specialisten van Blooming

Auke Janssen

In onze haastige maatschappij is het heel belangrijk tijd te maken voor onszelf. Een stuk rust en ontspanning creeëren tijdens de behandelingen dat is waar ik graag zorg voor draag. Omdat veel spanningen vaak letterlijk opgeslagen worden in ons lichaam, en het heel mooi kan zijn om ook hier een stukje ontspanning in te vinden, ben ik me gaan richten op diverse (lichaams)massages. Ook de visie van Oolaboo, onze partner in skin en bodycare, sluit hier mooi bij aan. Daarnaast vind ik het elke keer weer een uitdaging om iemands natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te laten komen.

Amandine Peters v.d. Ven

Sinds 2005 ben ik werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Naast de schoonheidsbehandelingen kun je bij mij ook terecht voor specialisaties zoals: Acne, elektrisch en definitief IPL ontharen en huidoneffenheden verwijderen. Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk om mensen te helpen en adviseren op het gebied van huidverzorging / verbetering en schoonheid in al haar facetten. Hierbij staat eerlijkheid, openheid, professionaliteit en kwaliteit voorop. Graag ontmoet ik je ik de salon!

Nicole Nillessen

Als kind zei ik altijd: “ik wil later met mijn handen en met mensen werken”. Ik heb de invulling van deze passie gevonden als schoonheidsspecialiste. Iedere dag weer raak ik geïnspireerd over wat onze huid ons vertelt en leert. Ik geniet ervan om mensen aandacht te geven en ze helpen te ontspannen en even uit de dagelijkse sleur te halen. Mijn nauwkeurigheid, perfectionisme en enthousiasme komen perfect tot zijn recht in mijn specialisaties. Jarenlange ervaring in permanente make-up, elektrische ontharen, pedicure en het verwijderen van huidoneffenheden zorgt ervoor dat er iedere keer weer een tevreden klant de salon verlaat. En daar doe ik het voor!

Trots laten wij onze

Klanten aan het woord

Super mooie en fijne salon, met hele lieve meiden! Een echte aanrader.

Altijd vriendelijk en heel goede service! Daarnaast ook zeer kundig. Met name de Aqua Bella en massages zijn echte aanraders!

Een aanrader!
Alleen voor de hoofd-massage zou ik al veel vaker een afspraak willen inplannen!

Na meer dan 10 jaar bij deze dames nog steeds super tevreden

Schrijf je in voor de Blooming nieuwsbrief