Merken

professionele merken

OOLABOO

De huidverbeterende producten zijn samengesteld uit natuurlijke werkstoffen in hoge concentraties. De producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen en bevatten alleen ingrediënten die onze huid op een gezonde manier kan absorberen. Bij de behandelingen van Oolaboo kunt u kiezen voor bijzondere momenten, die u helpen te relaxen om het beste resultaat te geven voor uw huid.

Cenzaa

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente labaratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Ook speelt bij dit merk geurbeleving een grote rol. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt.

Mineralogie

Make-up dient je uitstraling op een natuurlijke manier te versterken. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor uw huid, maar geeft u ook een frisse uitstraling. Daarbij is deze make-up uitermate geschikt voor de meest gevoelige huid, omdat ze vrij zijn van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen.

Scrub & Rub

Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren. Deze zijn gevangen in heerlijke bodyproducten en verkrijgbaar in 4 verschillende geurlijnen.

Ons team

De specialisten van Blooming

Auke Janssen

Amandine Peters v.d. Ven

Nicole Nillessen

Trots laten wij onze

Klanten aan het woord

Super mooie en fijne salon, met hele lieve meiden! Een echte aanrader.

Altijd vriendelijk en heel goede service! Daarnaast ook zeer kundig. Met name de Aqua Bella en massages zijn echte aanraders!

Een aanrader!
Alleen voor de hoofd-massage zou ik al veel vaker een afspraak willen inplannen!

Na meer dan 10 jaar bij deze dames nog steeds super tevreden

Schrijf je in voor de Blooming nieuwsbrief