Merken
Onze merken
OOLABOO
De huidverbeterende producten zijn samengesteld uit natuurlijke werkstoffen in hoge concentraties. De producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen en bevatten alleen ingrediënten die onze huid op een gezonde manier kan absorberen. Bij de behandelingen van Oolaboo kunt u kiezen voor bijzondere momenten, die u helpen te relaxen om het beste resultaat te geven voor uw huid.
Cenzaa
Cenzaa maakt gebruik van de meest recente labaratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Ook speelt bij dit merk geurbeleving een grote rol. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt.
Mineralogie
Make-up dient je uitstraling op een natuurlijke manier te versterken. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor uw huid, maar geeft u ook een frisse uitstraling. Daarbij is deze make-up uitermate geschikt voor de meest gevoelige huid, omdat ze vrij zijn van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen.
O.P.I
O.P.I nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten, met een geweldige glans.
Scrub & Rub
Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren. Deze zijn gevangen in heerlijke bodyproducten en verkrijgbaar in 4 verschillende geurlijnen.

Ontvang onze nieuwsbrief:

Of volg ons op Facebook:

zo blijft u op de hoogte
van nieuws, acties en
aanbiedingen

Volg ons op Facebook