Merken
Onze merken
OOLABOO
De huidverbeterende producten zijn samengesteld uit natuurlijke werkstoffen in hoge concentraties. De producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen en bevatten alleen ingrediënten die onze huid op een gezonde manier kan absorberen. Bij de behandelingen van Oolaboo kunt u kiezen voor bijzondere momenten, die u helpen te relaxen om het beste resultaat te geven voor uw huid.
Cenzaa
Cenzaa maakt gebruik van de meest recente labaratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Ook speelt bij dit merk geurbeleving een grote rol. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt.
Mineralogie
Make-up dient je uitstraling op een natuurlijke manier te versterken. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor uw huid, maar geeft u ook een frisse uitstraling. Daarbij is deze make-up uitermate geschikt voor de meest gevoelige huid, omdat ze vrij zijn van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen.
O.P.I
O.P.I nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten, met een geweldige glans. Ook maken we in onze salon gebruik van GelColor by O.P.I welke draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak. Deze kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten en is eenvoudig zelf te verwijderen zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor is ook ideaal om aan te laten brengen op uw teennagels voor een mooi verzorgd en longlasting resultaat. Uiteraard behoren manicurebehandelingen ook tot de mogelijkheid.

Ontvang onze nieuwsbrief:

Of volg ons op Facebook:

zo blijft u op de hoogte
van nieuws, acties en
aanbiedingen

Volg ons op Facebook