Blooming gaat stoppen

Met gemengde gevoelens willen we jullie op de hoogte brengen van dit verrassende nieuws.

Na onze vakantie heeft Amandine te kennen gegeven haar werkzaamheden bij ons helaas niet voort te willen zetten. Ze kan haar werk thuis en haar gezin niet meer combineren met haar baan bij Blooming. Wij respecteren uiteraard haar keuze en wensen haar vooral alle goeds voor de toekomst. Ze zal nog werkzaam blijven tot eind oktober.

Dit nieuws heeft ervoor gezorgd dat wij, Nicole en Auke, zijn gaan nadenken waar we nu staan en hoe we verder willen. Al vrij snel kwamen we tot de conclusie dat we beiden graag een nieuwe start willen maken. Zeker geen makkelijke beslissing, we hebben Blooming met veel passie en liefde laten bloeien. Echter voelen we allebei dat het tijd is om dit los te laten en nu is het moment voor de volgende uitdaging.

Nicole gaat een nieuwe salon beginnen in Groesbeek, Auke zal zich op een andere locatie in Boxmeer of in de directe omgeving ervan vestigen.

Waarschijnlijk zal de salon tot half februari geopend zijn. We streven ernaar beide in maart te heropenen onder een andere naam en op een andere locatie. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte over de voortgang.

We begrijpen dat dit voor jou als trouwe klant van de salon als een verrassing komt. Mocht je vragen hebben dan beantwoorden we deze graag.

liefs,

Nicole en Auke