Over ons
Blooming in het kort

In maart 2014 is Schoonheidssalon La Fontaine voortgezet onder de nieuwe naam: Schoonheidssalon Blooming. Met hetzelfde enthousiasme, maar met een frisse wind door de salons en met mooie nieuwe merken zijn Auke, Tamara en Nicole verder gegaan.

We kennen elkaar nog van onze opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ook hebben we in het verleden al eerder samengewerkt in een ander schoonheidsinstituut. Fijn dat we nu op deze manier onze kwaliteiten en de passie voor het vak kunnen samenbrengen.

 

AUKE
Janssen
In onze haastige maatschappij is het heel belangrijk tijd te maken voor onszelf. Een stuk rust en ontspanning creeëren tijdens de behandelingen dat is waar ik graag zorg voor draag. Omdat veel spanningen vaak letterlijk opgeslagen worden in ons lichaam, en het heel mooi kan zijn om ook hier een stukje ontspanning in te vinden, ben ik me gaan richten op diverse (lichaams)massages. Ook de visie van Oolaboo, onze partner in skin en bodycare, sluit hier mooi bij aan. Daarnaast vind ik het elke keer weer een uitdaging om iemands natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te laten komen.
TAMARA
Peters
Wat ik het mooie vind van ons vak is dat we mensen kunnen helpen! Of dat nu is met gewoon even lekker relaxen, onthaasten van ons drukke leven,
of iemand van bijvoorbeeld huidproblemen of overbeharing afhelpen, dat is gewoon geweldig om te kunnen doen. Na mijn jarenlange ervaring blijft het nog altijd een heel interessant beroep. Geen huid is hetzelfde daardoor blijf ik dagelijks nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk vind ik dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij, zich helemaal kunnen overgeven en vertrouwen in mij hebben. Zo kan ik samen met de klanten veel bereiken!
NICOLE
Nillessen
Als kind zei ik altijd: “ik wil later met mijn handen en met mensen werken”. Ik heb de invulling van deze passie gevonden als schoonheidsspecialiste. Iedere dag weer raak ik geïnspireerd over wat onze huid ons vertelt en leert. Ik geniet ervan om mensen aandacht te geven en ze helpen te ontspannen en even uit de dagelijkse sleur te halen. Mijn nauwkeurigheid, perfectionisme en enthousiasme komen perfect tot zijn recht in mijn specialisaties. Jarenlange ervaring in permanente make-up, elektrische ontharen, pedicure en het verwijderen van huidoneffenheden zorgt ervoor dat er iedere keer weer een tevreden klant de salon verlaat. En daar doe ik het voor!

Ontvang onze nieuwsbrief:

 

Of volg ons op Facebook:

zo blijft u op de hoogte
van nieuws, acties en
aanbiedingen

Volg ons op Facebook